Арсенал и Спортинг играят при 1:1 в реванш от осминафиналите на

...
Арсенал и Спортинг играят при 1:1 в реванш от осминафиналите на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арсенал - Спортинг Лисабон 1:1, гол от 50 метра препарира Рамсдейл

Арсенал и Спортинг играят при 1:1 в реванш от осминафиналите на Лига Европа. Първата среща, която се игра в Португалия, приключи 2:2. Гранит Джака откри резултата в 21-а минута. Резултатът беше подравнен в средата на второто полувреме със ефектен удар на Педро Гонсалвеш от над 50 метра. 

Гостите стартираха добре мача и съумяха да стигнат до първия късмет в 14-а минута. След добра самостоятелна игра от Фернандо Тринчао той съумя да навлезе във вътрешността и да стреля, само че ударът профуча настрана. 

" Топчиите " съумяха да вдигнат оборотите небрежно обаче и в 21-а минута откриха резултата. След извеждащ пас към Мартинели, негов удар беше избавен от вратаря Адан, само че при добавката Джака означи на полупразна врата за 1:0. 

В 31-а минута Жезус се откри на стрелкова позиция и шутира в близкия ъгъл, само че вратарят избави. 

Гостите съумяха да се задържат в мача обаче и като че ли от нищото в 62-а минута Педро Гонсалвеш съумя да матира Аарън Рамсдейл от над 50 метра, откакто британският пазач беше заловен неопитен. 

Само две минути по-късно стрелецът Паулиньо беше на сантиметри от ефектен цялостен поврат за Спортинг, само че ударът му с глава мина над вратата на Арсенал. 

Ето и съставите на двата отбора:

Арсенал : Рамсдейл, Томиясу, Салиба, Габриел, Зинченко, Нелсън, Жоржиньо, Джака, Виейра, Жезус, Мартинели;

Спортинг Лисабон: Адан, Инасио, Диоманде, Сент Жуст, Райс, Угарте. Гонсалвеш, Есгаьо, Тринчао, Едуардс, Паулиньо;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР